Povratek v šolo, izvajanje obveznih, neobveznih izbirnih predmetov in RaPa

Dragi učenci spoštovani starši!

V naslednjem tednu se po zelo dolgem času srečamo v živo vsi učenci in delavci naše šole. Končno bomo lahko stike preko računalniških ekranov zamenjali s tistimi pristnimi, ki jih bomo imeli znotraj učilnic, ter pridobivali znanje in veščine na način, kot se pritiče šoli.

Ker pa epidemiološka slika v državi še vedno ni dobra, bomo morali še naprej upoštevati vse preventivne ukrepe za zajezitev epidemije. Vsi učenci šole bodo morali v skupnih prostorih obvezno nositi maske.

Naše stike bomo omejili na t. i. mehurčke oz. oddelke posameznih razredov.  To pomeni, da bodo pouk in dejavnosti potekali večinoma znotraj posameznih oddelkov, učenci pa bodo združeni le takrat, kadar organizacijsko ne bo mogoče drugače oz. bomo presodili, da je s strokovnega vidika tako bolje za učence in je kljub temu ‘varno’.

Nekaterih dodatnih dejavnosti žal ne bomo mogli izvajati, saj je vanje vključenih preveč učencev iz različnih razredov.

Objavljamo seznam za izvajanje neobveznih izbirnih predmetov za učence 4.-6. razreda in seznam dejavnosti razširjenega programa oz. RAPa. 

NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI (4.-6. RAZRED)

OBVEZNI IZBIRNI PREDMETI (7.-9. RAZRED)

RAP

O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali. Če imate kakršno koli vprašanje, pa smo vam seveda na voljo tako strokovni delavci kot vodstvo šole.

Želimo vam prijeten začetek novega/nadaljevalnega šolskega obdobja in se veselimo našega snidenja.