Koronavirus – aktualne informacije o zaprtju VIZ ustanov

 

Spoštovani starši!

Po današnjih informacijah iz medijev bodo z namenom preprečevanja morebitne širitve obolelih za koronavirusom od 16. 3. 2020 do predvidoma 29. 3. 2020 zaprte vse vzgojno-izobraževalne ustanove v Sloveniji – torej tudi naša šola in vrtec. Po vaši presoji lahko otroci ostanejo doma tudi že jutri, 13. 3. 2020.

Uradnih navodil s strani NIJZ ali MIZŠ do 14. ure še nismo prejeli.

Zaprtje vrtcev in šol se bo podaljšalo ali prekinilo glede na situacijo/stanje v državi, o čemer vas bomo sproti obveščali. Po navodilih MIZŠ vas bomo sproti seznanjali z vsemi ukrepi, ki se bodo nanašali na vzgojno-izobraževalno delo v šoli ali doma.

 

Spoštovani starši, verjamemo, da bo imel tak ukrep države neugodne posledice za nekatere od vas, kar se tiče varstva vaših in naših otrok, ampak tak ukrep je nujen, saj nam je vsem v prvi vrsti mar za zdravje vseh.

Sproti vas bomo obveščali preko elektronske pošte in šolske spletne strani, zato vas prosimo, da ju redno prebirate.

V primeru kakršnih koli vprašanj smo vam na voljo preko elektronske pošte ravnateljice (manja.kokalj@os-selnica.si), pomočnice ravnateljice za šolo (maja.vacun@os-selnica.si) ali pomočnice ravnateljice za vrtec (ladislava.milosevic@os-selnica.si).

 

Želimo vam mirne in predvsem zdrave prihajajoče dni.

 

Lepo vas pozdravljam.

Manja Kokalj, ravnateljica