POČITNIŠKA LETOVANJA 2022

Spoštovani starši in učenci!

Tudi v letošnjem letu Občina Selnica ob Dravi subvencionira letovanje otrok Zveze prijateljev mladine Maribor v Poreču ali na Pohorju ter Rdečega križa Maribor v Punatu – tako otrokom s socialno kot otrokom z zdravstveno indikacijo.

Tisti, ki boste letovali na podlagi socialne indikacije, dobite prijavnice za letovanje preko RK – Punat na šoli (v svetovalni službi) ali na spletu.

Za letovanje preko ZPM – Poreč so prijavnice od petka, 6. maja 2022, od 15. ure dalje na spletni strani ZPM Maribor.

Tui otroci z zdravstveno indikacijo dvignete prijavnico za RK na šoli, za ZPM pa na spletu ZPM, morate pa pri osebnem zdravniku dobiti predlog (napotnico) za zdravstveno letovanje.

Za regresirano letovanje k izpolnjeni prijavnici obvezno priložite kopijo veljavne odločbe Centra za socialno delo o priznani pravici do otroškega dodatka ali izjemoma kopijo informativnega izračuna o odmeri dohodnine za leto 2021.

Izpolnjene prijavnice s prilogami oddajte čim prej šolski svetovalni delavki Hermini Ladinek ali Katji Repolusk. Za vse ostalo bodo poskrbeli na Občini Selnica ob Dravi, kjer lahko tudi osebno oddate prijavnico s prilogami. Za dodatne informacije lahko pokličete go. Nado  Hölzl na tel. št. 673 02 10 (Občina Selnica ob Dravi).

ZA REZERVACIJO MESTA V DOLOČENI IZMENI obvezno POŠLJETE KOPIJO PRIJAVE po elektronski pošti na ZPM Maribor oz. na RK Maribor!!!

 

Več informacij najdete na spletni strani RK – punat.si ali rkmb-drustvo.si ali na spletni strani ZPM Maribor – http://zpm-mb.si.

 

Hermina Ladinek, svetovalna delavka