VRTEC NA DALJAVO

Spoštovani starši.

Želimo si, da bi čas, ko otroci ne morejo v vrtec, z njimi preživeli čim bolj igrivo in veselo. Ker pa se otroci skozi igro ves čas tudi učijo, vam bomo pri tem priskočili na pomoč, saj smo na tem področju doma.

Na tem mestu bomo objavljali izbrane povezave do kakovostnih vsebin (ideje za dejavnosti z otroki, oddaje in spletne strani za otroke …), s pomočjo katerih boste lahko popestrili in obogatili skupne dneve z otroki, podobno kot to počnemo v vrtcu. Da ne bodo preveč prikrajšani za družbo vrstnikov, pa naj pridejo na plan otroci v vas in vas spomnijo na čarobnost, ki se skriva v vsakdanjih rečeh.

K oblikovanju vrtca na daljavo ste vabljeni tudi starši. Veseli bomo vaših predlogov, za katere se vam že vnaprej zahvaljujemo.

VIDEO DRUŽENJE S PRIJATELJI IZ VRTCA: 

S pomočjo spletne aplikacije ZOOM lahko svojemu otroku omogočite srečanje s prijatelji iz vrtca ali s starimi starši in z ostalimi, ki jih vaš otrok pogreša in se v tem času ne more z njimi družiti. Navodila za registracijo v aplikacijo ZOOM in sodelovanje v video druženju najdete TUKAJ.

VSEBINE PO PODROČJIH KURIKULA:

NACIONALNA AKCIJA SIMBIOZA GIBA 2020:

SPLETNI IN VIDEO KOTIČEK:

KULTURA IN UMETNOST OD DOMA:

AKTUALNE VSEBINE ZA OTROKE:

SVETOVALNI KOTIČEK:

STARŠEVSKI KROŽEK NA DALJAVO